Aninoasa-Dambovita.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Aninoasa

Pagina in care spui si gasesti totul despre Aninoasa
Pagina in care spui si gasesti totul despre Aninoasa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Aninoasa - Dambovita, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Aninoasa - Dambovita, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Aninoasa vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Aninoasa - Dambovita

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Aninoasa

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Aninoasa, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Aninoasa - Dambovita, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Aninoasa, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Aninoasa, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Aninoasa - Dambovita, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Aninoasa, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Aninoasa - Dambovita, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Aninoasa, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre AninoasaPagina in care spui si gasesti totul despre Aninoasa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Despre IAS-ul de la poalele Manastirii Dealu?!

Prin anii 1981, functiona intr-adevar una dintre cele mai productive si moderne plantatii de... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Aninoasa - Dambovita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Aninoasa - Dambovita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Aninoasa - DambovitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Aninoasa - Dambovita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
AninoasaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Aninoasa

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cum am devenit locuitor al acestei comune?

Comuna Aninoasa se afla in judetul Dambovita, la doar cativa kilometri de vechea cetate de scaun a Targovistei, resedinta de judet - leagan de cultura si civilizatie. Comuna este alcatuita din satele Aninoasa,Viforata,Sateni si Catunul Valea Sasului. Zona este foarte frumoasa, Aninoasa fiind situata la poalele dealurilor subcarpatici, avand o clima temperat-continentala. Comuna dispune de 3 scoli generale, 3 gradinite, 3 dispensare si 3 camine culturale. Principalele indeletniciri ale locuitorilor comunei sunt: pomicultura, viticultura, cresterea si ingrijirea animalelor si extractia si prelucrarea produselor petroliere.

 

Soarta face cum doreste:

Intr-o aplicatie , vanator de munte fiind, am suferit o invaliditate din cauza si in timpul stagiului militar...ajungand intr-un sanatoriu la Manastirea Dealu. In 1975 m-am casatorit, devenind in 1978 salariat al Spitalului Manastirea Dealu, cu domiciliul de serviciu, peste drum de Mnastirea Dealu.
-Am candidat in 1996 la primaria comunei, din partea PNR, foarte timid si fara rezultate notabile.Mi-am construit o locuinta in 2006 pe aleea Manastirii dealu, actualmente, strada Silozului....impropiu numita asa fiindca silozul este situat pe alta strada, dar asta este viziunea profesionistilor din administratia locala si noi nu comentam. Din cartile de geografie stiam despre bogatia de petrol din zona, dar politica nationala ne-a usurat si de aceasta povara, dandu-ne cat mai putin de munca in grija gestionarii subsolului prin concesionarile facute in anii trecuti.mai avem ceva:- Industria energetica – statia de transformare 110KV ( distributie) – S.C. MUNTENIA S.A.
- Industria petroliera – ( extractie, prelucrare, transport, depozitare) – S.C. PETROM – PETROM SERVICE, BAT
VIFORÂTA
- Industria lemnului – S.C. EURO – LEMN ( langa Forestiera) , S.C. FRES LEMN
- Industria chimica– S.C. PRO ACTIV ( distributie vopsele, aditivi);
- Industria alimentara - ( panificatie) – S.C. PAN PROD, S.C. COMPAN S.A., S.C. PANEX GRUP S.R.L.
- Statie de administrare a produselor petroliere – S.C. LUKOIL ROMANIA S.R.L., S.C. CRALEX;
- Service – auto – S.C. AUTO NAPOLI – MECO PROD ( reprezentanta Fiat, Seat), S.C. PROLEASING MOTORS
S.R.L. – reprezentanta FORD;
- Constructii civile si industriale – S.C. DRUM CONSTRUCTII S.A., S.C. VLAD ŢEPES S.A., S.C. DÂMBOVIŢA -
MUNTENIA – CONSTRUCŢII S.A., S.C. CONFORT S.A.
- Comert produse alimentare si nealimentare
Agricultura, este atat cat poate fiecare in gospodaria lui,
- sanatatea este asigurata primar, prin Sistemul sanitar si de sanatate
-4 cabinete medicale individuale, 1
cabinet stomatologic si 1 farmacie deservite de 5 medici generalisti, 1 medic stomatolog si 6 cadre medii.

VIA SOLARINO

localitate italiana infratita cu Aninoasa, pe spatele unei tinere care s-a casatorit cu un italian, ce la randul lui a investit in proprietati imobiliare,toata lumea multumita......noi cu lacrimi pe obraz.
Dar fostul IAS mai exista ceva din terenurile alea faimoase ?

hXdaeyOYeErtPTEs

Borna de hotar din stema respectiva, stema in sine este fortae veche, cel putin din 1568. Ilieni atunci si de fpat si acum se afla la granita intre tinutul secuiesc si tara Barsei, care erau doua entitati fortae distincte din punct de vedere administrativ. Nu vad care e problema. Si Codlea se afla la granita intre Tara Barsei si Distriktul Fagarasului, iarasi doua entitati cu status administrativ diferit. Decat sa ne legam de steme vechi mai bine am invata mai multe despre istoria acelor locuri.@Jean Valjean:o informatie pentru Dvs. sper sa nu ramaneti socat: semiluna se gaseste si in stema Moldovei si in stema Munteniei, si in total apare de trei ori in stema oficiala a Romaniei.